Back to top
Skip to main content
מסעדת אוליב ליף
להזמנת שולחן: 03-5211224
מסעדת אוליב ליף

חוויה ים תיכונית עם ניחוחות בינלאומים

Vegetable dish
מסעדת האוליב ליף מציעה מטבח ים-תיכוני כשר, המורכב משילוב טעמים מקומיים ובינלאומיים. שילוב זה מעניק חווית אירוח מיוחדת ומעוררת תיאבון אשר בבסיסה מנות ים תיכוניות עם ניחוחות ישראליים המשולבים עם ניחוחות מעבר לים. את מטבחה של מסעדת האוליב ליף מוביל השף הישראלי שמעון ממן, אשר יוצר פרשנות יחודית למטבח הים-תיכוני הכשר על-ידי שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים: שמן זית כתית מעולה, מגוון רחב של עשבי תיבול רעננים, ירקות ופירות עונתיים וכן תבלינים אשר מגדירים את טעמי וניחוחות האיזור. המסעדה ממוקמת במלון שרתון תל אביב , במרכז הטיילת, מחלון המסעדה נשקף נוף פנורמי מרהיב של הים התיכון, כמו כן המסעדה מציעה חדר פרטי לאירועים עד 25 אנשים.
  • יום ראשון - יום חמישי
  • 6.30 PM - 11.00 PM
  • Bruschetta pomodoro
  • Mediterranean pasta
מסעדת אוליב ליף
חוויה ים תיכונית עם ניחוחות בינלאומים
שף שמעון ממן - קורות חיים כמו לא מעט שפים, המשיכה לאוכל הראתה נצנים כבר בילדות. שמעון נולד ב"בית של אוכל"' הוא הסתובב בין סירים, נשם את הריחות עמוק אל מחוזות שבעתיד יגדירו אותו כשף הראשי של מלון שרתון תל אביב. מחוויה משפחתית של טעמים, ריחות וצבעים, הגיע הדחף וההבנה שזה היעוד שלו בחיים.
כמה שנים מאוחר יותר, במהלך טיול ממושך במזרח, הכל התחבר. תקופה זו עיצבה והיוותה בסיס לידע קולינארי רחב כך שריחות המזרח והטעמים של הבית יחדיו הביאו לתחילתה של דרך ללימוד עצמאית בדרך להיות שף מקצועי. מאוחר יותר, שמעון פילס את דרכו, כאוטודידאקט נלהב, החל מתפקידים זוטרים דרך התמחות ב"דן גורמה" ועד לניהול עשרות עובדים כשף ראשי של מלון שרתון תל אביב.
Cheese and basil on plate